​Wittenborg kaffeautomater i høj kvalitet

Er du på udkig efter en Wittenborg kaffemaskine til kontoret? For mange er kaffepausen et vigtigt pusterum i hverdagen. Hos Hot’n Cold har vi et stort udvalg af Wittenborg kaffeautomater til en god pris. Vi har siden 2000 leveret mange Wittenborg kaffemaskiner til kontorer i bl.a. Vejle, Aarhus og København. Vi har afdelinger rundt omkring i Danmark og tilbyder derfor landsdækkende salg og service på vores Wittenborg automater – og så endda til en god pris.

Køb en brugt og renoveret Wittenborg kaffeautomat

Med mere end 25 års erfaring, har vi specialiseret os i at renovere brugte Wittenborg kaffeautomater. Vi skiller maskinerne ad, rengør dem, skifter slidte dele og sørger for, at maskinen er fuldt ud gennemtestet inden levering. Vores renoverede Wittenborg kaffeautomater leveres med 3 måneders garanti. Ved køb af en brugt Wittenborg kaffemaskine sparer du ikke kun penge – du er også med til at gøre noget godt for miljøet. Se vores brede udvalg af færdigrenoverede Wittenborg automater her.​

Wittenborg kaffeautomater med kvalitet, sikkerhed og service i top

Vores lange erfaring i branchen har lært os, at kaffen er vigtig for vores kunder. Investerer du i en kaffemaskine hos os, får du derfor en professionel samarbejdspartner, som du kan forvente dig meget af. Vores Wittenborg kaffeautomater er nemlig kendt for et stilrent design samt høj driftssikkerhed og brugervenlighed.

Desuden står der altid en professionel tekniker klar til at hjælpe, hvis problemet skulle opstå, så du kan trygt vælge os til at levere din kaffemaskine. Vi gør alt hvad vi kan for at opfylde vores kunders ønsker og behov. Når du bestiller en kaffemaskine hos os, er du sikker på, at den er gennemtestet og fungerer problemfrit.

Ring til os i dag for at få en god pris

Vil du sikre, at der altid er friskbrygget og velsmagende kaffe til dine medarbejdere? Eller er du på udkig efter en kaffeautomat med et sofistikeret udvalg af espressodrikke? For at sikre, at du får den rette kaffeløsning til din virksomhed, kommer vi gerne ud og præsenterer dig for fordele ved de forskellige Wittenborg kaffeautomater.

Du kan altid få svar på dine spørgsmål ved at ringe til os på telefon: 70 22 04 47 eller skrive til mail: mail@hotncold.dk. Du kan aftale en tid til en konsulentbesøg eller blot tage en uforpligtende snak.

Historien

I 1924 stiftede den danske blikkenslager Alexander Wittenborg virksomheden Wittenborg.

Derved er Wittenborg en af de ældste producenter af automater på markedet.

Det betyder at vi har med et brand at gøre, som har opbygget mange års erfaringer, og som derved levere automater af højeste kvalitet.

Indtil 2010, havde Wittenborg deres produktion i Odense. Men efter de samme år, blev fusioneret med Necta, flyttede de produktionen til Italien.

Brand

​Wittenborg er et brand som er kendt for sin høje kvalitet, suveræne og pålidelige nordiske design, samt moder teknologi.

Wittenborg har i samarbejde med deres kunder og udvikling teams, udviklet kaffeløsninger som er tilpasset kundernes behov.

Det giver wittenborg mulighed for, at levere en løsning, som passer perfekt til din virksomhed.​

Vi tilbyder

​Med et sortiment på både store og mindre automater, har du mulighed for at finde den automat, som passer perfekt til din virksomhed.

Hot´n Cold A/S er leverandører af flere Wittenborg automater.

  • Wittenborg 5100
  • ​​Wittenborg 5500
  • ​Wittenborg 7100
  • ​Wittenborg 7300
  • ​Wittenborg 9100

Alle automater kan købes som friskbryg eller med hele bønner.

Ring 70 22 04 47 for at høre nærmere.​

Følg med på Facebook

Kom ind og følg os på Facebook, hvor vi poster nyheder, tilbud, konkurrencer og meget mere!

Kontakt os​

Hot'N Cold A/S

Frederikshøjvej 100

7100 Vejle, Denmark

Rutevejledning

CVR: 25286324

HÅNDFRI OG HYGIEJNISK DRIKKEVANDKØLERE MED ELLER UDEN BRUS

Danmarks billigste drikkevandskølere....:

Få en hygiejnisk håndfri drikkevandskøler  eller en drikkevandskøler med lækkert brus, som bord eller gulvmodel.

Ring 7022 0447 eller skriv til os for at høre hvordan du kan få fingre i dem!