Necta

​N&W blev dannet i 2000 som resultatet af en fusion af to veletablerede vendingvirksomheder, den danske virksomhed Wittenborg, som blev grundlagt i 1924 og opbyggede en succesrig forretning med de primære aktiviteter i Nordeuropa, og den italienske virksomhed Necta, som opstod i 1968 som følge af Zanussi-gruppens beslutning om at markedsføre en række salgsautomater og kaffedispensere.

Fusionen var det perfekte match: Necta havde opbygget et misundelsesværdigt ry for ekspertise i espresso-brygning, mens Wittenborg havde opnået tilsvarende berømmelse som leverandør af friskbrygget filterkaffe.

Den nyetablerede gruppe blomstrede, og i 2007 imødekom N&W markedets krav om et endnu bredere produktudvalg ved at opkøbe SGL Group og ADE. Begge virksomheder tilførte specialiseret viden, som forbedrede N&W’s udbud: SGL havde den førende teknologi til portioneret espresso til mindre dispensere, og ADE – omdøbt til N&W Innovative Solutions – dannede fortrop inden for design og produktion af betalingssystemer og var derfor ideelt positioneret til at konsolidere N&W’s tilstedeværelse på det voksende marked for kontantløs betalingsteknologi.​

Følg med på Facebook

Kom ind og følg os på Facebook, hvor vi poster nyheder, tilbud, konkurrencer og meget mere!

Kontakt os​

Hot'N Cold A/S

Frederikshøjvej 100

7100 Vejle, Denmark

Rutevejledning

CVR: 25286324

HÅNDFRI OG HYGIEJNISK DRIKKEVANDKØLERE MED ELLER UDEN BRUS

Danmarks billigste drikkevandskølere....:

Få en hygiejnisk håndfri drikkevandskøler  eller en drikkevandskøler med lækkert brus, som bord eller gulvmodel.

Ring 7022 0447 eller skriv til os for at høre hvordan du kan få fingre i dem!