​Driftssikre kaffeautomater til virksomheder

​Har I brug for en kaffeautomat på kontoret? Hos Hot’N Cold har vi et stort udvalg af kaffeautomater til virksomheder – bl.a. fra det kendte mærke Animo. Vi leverer og servicerer mange kaffeautomater i bl.a. Vejle, Aarhus og København. 

Vi har afdelinger rundt omkring i Danmark og tilbyder derfor landsdækkende salg og service på mange typer af kaffeautomater –

og så endda til en god pris.

Kaffemaskine til kontor med forskellig slags kaffe

Vi har et bredt sortiment af produkter og tilbehør, når det kommer til kaffeautomater til kontorer. Vi har forskellige slags kaffeautomater med forskellige kaffeløsninger:

Hele kaffebønner

Det giver en forbedret kaffeoplevelse, når der anvendes hele bønner i din kaffemaskine til erhverv. De hele bønner kværnes først, når kaffen brygges og på den måde fastholdes flest mulige aromaer.

Se vores udvalg

Formalet kaffe

Denne type kaffeautomat kan brygge masser af frisk kaffe til kontoret – både i kopper og i hele kander. Det er meget driftssikre maskiner, også når der brygges store mængder af kaffe.

Se vores udvalg

Instant kaffe

Dette er kaffemaskiner, der er perfekte til de fleste erhverv. Instant kaffe giver mulighed for hurtigere brygning samt længere holdbarhed.

Se vores udvalg

​Kontakt os og hør om mulighederne for kaffemaskine til erhverv

Men hvilken kaffemaskine skal man vælge? Vi står altid klar til at rådgive dig til at vælge den bedste kaffeautomat til dit kontor. Vi besvarer samtidigt gerne dine spørgsmål ang. priser, muligheder for leje osv.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon: 70 22 04 47 eller skrive en mail til: mail@hotncold.dk. Så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer, med mere info om vores store udvalg af kaffeautomater til virksomheder.

Følg med på Facebook

Kom ind og følg os på Facebook, hvor vi poster nyheder, tilbud, konkurrencer og meget mere!

Kontakt os​

Hot'N Cold A/S

Frederikshøjvej 100

7100 Vejle, Denmark

Rutevejledning

CVR: 25286324

HÅNDFRI OG HYGIEJNISK DRIKKEVANDKØLERE MED ELLER UDEN BRUS

Danmarks billigste drikkevandskølere....:

Få en hygiejnisk håndfri drikkevandskøler  eller en drikkevandskøler med lækkert brus, som bord eller gulvmodel.

Ring 7022 0447 eller skriv til os for at høre hvordan du kan få fingre i dem!