Automater af høj kvalitet - gør pausen til en oplevelse!

For mange er kaffepausen et vigtigt pusterum i hverdagen. 

Hos Hot'N Cold tilbyder vi et bredt udvalg af kaffeautomater fra Animo, Schaerer, Crem International samt andre kvalitetsproducenter. ​

Se mere om:

Kaffeautomater

Brugte automater

Espressomaskiner og kværne

Bryganlæg

​​​

Tilbehør

​Fælles for dem alle er, at de brygger en kaffe, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne kaffeelskers smagsløg. Du kan derfor gøre  kaffepausen til en smagfuld oplevelse for dine medarbejdere med en kaffeautomat fra vores sortiment.

Kaffeautomater med kvalitet, sikkerhed og service i top

Med over 20 års erfaring i branchen ved vi, at kaffen er vigtig for vores kunder. Investerer du i en kaffeautomat hos os, får du ikke bare en kaffeautomat, men en professionel samarbejdspartner, som du kan forvente dig meget af. Vores kaffeautomater er nemlig ikke blot kendt for et stilrent design såvel som en høj driftssikkerhed og brugervenlighed. Du kan også altid få svar på dine spørgsmål hos vores service- og supportafdeling.

Få hjælp til at finde den rette kaffeautomat til dine behov

Vil du blot sikre, at der altid er friskbrygget og velsmagende kaffe til dine medarbejdere? Eller er du på udkig efter en kaffeautomat med et sofistikeret udvalg af espressodrikke? 

For at sikre, at du får den rette kaffeløsning til netop din virksomhed, kommer vi gerne ud og præsenterer dig for fordelene ved de forskellige kaffeautomater. Ved besøget tager vores erfarne konsulenter udgangspunkt i dine behov.

Kontakt os på 70 22 04 47 og aftal en tid til et konsulentbesøg eller få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan sikre, at du får den rette kaffeautomat til netop dit behov.​

Følg med på Facebook

Kom ind og følg os på Facebook, hvor vi poster nyheder, tilbud, konkurrencer og meget mere!