Hot´n Cold A/S tilbyder landsdækkende salg og service. Med hovedsæde i Vejle og afdelinger i Nordjylland og på Sjælland. RING 70220447

Wittenborg

Historien

I 1924 stiftede den danske blikkenslager Alexander Wittenborg virksomheden Wittenborg.

Derved er Wittenborg en af de ældste producenter af automater på markedet.

Det betyder at vi har med et brand at gøre, som har opbygget mange års erfaringer, og som derved levere automater af højeste kvalitet.

Indtil 2010, havde Wittenborg deres produktion i Odense. Men efter de samme år, blev fusioneret med Necta, flyttede de produktionen til Italien.

Brand

Wittenborg er et brand som er kendt for sin høje kvalitet, suveræne og pålidelige nordiske design, samt moder teknologi.

Wittenborg har i samarbejde med deres kunder og udvikling teams, udviklet kaffeløsninger som er tilpasset kundernes behov.
Det giver wittenborg mulighed for, at levere en løsning, som passer perfekt til din virksomhed.

​Vi tilbyder

Med et sortiment på både store og mindre automater, har du mulighed for at finde den automat, som passer perfekt til din virksomhed.

Hot´n Cold A/S er leverandører af flere Wittenborg automater.

·​Wittenborg 5100

·​Wittenborg 5500

·​Wittenborg 7100

-Wittenborg 7300

·​Wittenborg 9100

Alle automater kan købes som friskbryg eller med hele bønner.
Ring 70 22 04 47 for at høre nærmere.

Renoveret Wittenborg automat

Hot´n Cold A/S tilbyder et stort udvalg af brugte Wittenborg automater.
Med mere end 25 års erfaring, har vi specialiseret os i, at renovere brugte Wittenborg automater.

Vi skiller maskinerne ad, rengøre dem, skifter slidte dele og sørger for, at maskinen er fuldt ud gennemtestet inden levering.

Vores renoverede automater leveres med 3 mdr. garanti.

Ved køb af en brugt Wittenborg automat, sparer du ikke kun penge, du er også med til, at gøre noget godt for miljøet.

Se vores udvalg af færdig renoverede maskiner her

Eller ring på 70 22 04 47, hvis du ønsker en anden maskine.​

For mange er kaffepausen et vigtigt pusterum i hverdagen. Hos Hot´n Cold A/S tilbyder vi et bredt udvalg af kaffeautomater fra Wittenborg, Du kan derfor gøre kaffepausen til en smagsfuld oplevelse for dine medarbejdere med en kaffeautomat fra vores sortiment.

Kaffeautomater med kvalitet, sikkerhed og service i top

Med mange års erfaring i branchen ved vi, at kaffen er vigtig for vores kunder. Investerer du i en kaffeautomat hos os, får du derfor en professionel samarbejdspartner, som du kan forvente dig meget af. Vores kaffeautomater er nemlig ikke blot kendt for et stilrent design såvel som en høj driftssikkerhed og brugervenlighed. Du kan også altid få svar på dine spørgsmål hos vores service- og supportafdeling.

Få hjælp til at finde den rette kaffeautomat til dine behov

Vil du blot sikre, at der altid er friskbrygget og velsmagende kaffe til dine medarbejdere? Eller er du på udkig efter en kaffeautomat med et sofistikeret udvalg af espressodrikke? For at sikre, at du får den rette kaffeløsning til netop din virksomhed, kommer vi gerne ud og præsenterer dig for fordelene ved de forskellige kaffeautomater. Ved besøget tager vores erfarne konsulenter udgangspunkt i dine behov.

Kontakt os på 70 22 04 47 og aftal en tid til et konsulentbesøg eller få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan sikre, at du får den rette kaffeautomat til netop din behov.​

Hot'n Cold A/S  •  Frederikshøjvej 100  •  7100 Vejle, Denmark  •  Tlf: 70 22 04 47  •  mail@hotncold.dk