Hot´n Cold A/S tilbyder landsdækkende salg og service. Med hovedsæde i Vejle og afdelinger i Nordjylland og på Sjælland. RING 70220447

Hot´n Cold A/S tilbyder koldtvandsløsning til din virksomhed

Hos Hot´n Cold A/S finder du et stort og bredt sortiment af vandautomater. Som leverandør af de førende brands, har vi mulighed for, at skræddersyg en koldtvandsløsning, som opfylder præcis jeres behov.
​Vi tilbyder et stort udvalg af:
Bordmodeller

Gulvmodeller

Vægmodeller

Indbygningskøl

Special​køl

Tilbehør og skrædersyet løsninger

Hos Hot´n Cold A/S finder du et stort sortiment af Tilbehør.​

Vi levere skræddersyet løsninger, hvor du har mulighed for, at designe Underskab, Bordplade, Hane, Kulsyre mm. så alle dine behov bliver dækket.
​Ring 70 22 04 47 for at høre mere.

Du er garanteret den bedste kvalitet

Alle vores vandkøler og vandautomater er nøje udvalgt efter kvalitet, design og funktioneliltet.
​Vores automater er gennemtestet, så vi er sikre på, at vi kun levere løsninger af højeste kvalitet.

Vores vandkøler og automater er direkte tilsluttet din virksomheds vandtilslutning, som derved sikrer jeg ren og velsmagende drikkevand.
​Samtidig sikrer den direkte vandtilslutning, at der ikke forekommer spildevand, fordi man skal vente på at vandet bliver koldt.

Vi justerer temperaturen så vandet hverken er for koldt eller varmt.

​En vandkøler er en god investering for miljøet og din økonomi

Koldt og frisk drikkevand holder koncentrationen oppe og hjernen i gang fra morgen til aften. Alligevel glemmer mange at drikke nok i løbet af dagen. Med en vandkøler på arbejdspladsen sikrer du imidlertid, at dine medarbejdere altid kan slukke tørsten i afkølet og velsmagende vand. Resultatet er mere oplagte medarbejdere, som yder optimalt – og går hjem fra arbejde uden hovedpine.
​​

En vandkøler er også et både miljøbevidst og økonomisk alternativ til dyre flasker med kildevand. Uanset hvilken en af vores modeller, du vælger, får du nemlig en løsning, der er koblet direkte til vandforsyningen. Der er derfor altid velsmagende, koldt og rent drikkevand til dine medarbejdere. 

Hot'n Cold A/S  •  Frederikshøjvej 100  •  7100 Vejle, Denmark  •  Tlf: 70 22 04 47  •  mail@hotncold.dk