Hot´n Cold A/S tilbyder landsdækkende salg og service. Med hovedsæde i Vejle og afdelinger i Nordjylland og på Sjælland. RING 70220447

Instant kaffeautomater

Animo OptiVend Small s NG
Klik her

Animo Optivend Wide NG

Klik her

Jede Lynx​​

Klik her

Necta Krono

Klik her

Wittenborg IN 7100

Klik her

For mange er kaffepausen et vigtigt pusterum i hverdagen. Hos Hot´N Cold tilbyder vi et bredt udvalg af kaffeautomater fra Wittenborg, Animo, Necta og Jede samt andre kvalitetsproducenter. Fælles for dem alle er, at de brygger kaffe, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne kaffeelskers smagsløg. Du kan derfor gøre kaffepausen til en smagsfuld oplevelse for dine medarbejdere med en kaffeautomat fra vores sortiment.

Kaffeautomater med kvalitet, sikkerhed og service i top

Med mange års erfaring i branchen ved vi, at kaffen er vigtig for vores kunder. Investerer du i en kaffeautomat hos os, får du derfor en professionel samarbejdspartner, som du kan forvente dig meget af. Vores kaffeautomater er nemlig ikke blot kendt for et stilrent design såvel som en høj driftssikkerhed og brugervenlighed. Du kan også altid få svar på dine spørgsmål hos vores service- og supportafdeling.


Få hjælp til at finde den rette kaffeautomat til dine behov

Vil du blot sikre, at der altid er friskbrygget og velsmagende kaffe til dine medarbejdere? Eller er du på udkig efter en kaffeautomat med et sofistikeret udvalg af espressodrikke? For at sikre, at du får den rette kaffeløsning til netop din virksomhed, kommer vi gerne ud og præsenterer dig for fordelene ved de forskellige kaffeautomater. Ved besøget tager vores erfarne konsulenter udgangspunkt i dine behov.


Kontakt os70 22 04 47 og aftal en tid til et konsulentbesøg eller få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan sikre, at du får den rette kaffeautomat til netop din behov.

Hot'n Cold A/S  •  Frederikshøjvej 100  •  7100 Vejle, Denmark  •  Tlf: 70 22 04 47  •  mail@hotncold.dk