Virker din kaffe-maskine ikke?


​...så ring 70 22 04 47

​eller skriv til

mail@hotncold.dk

Servomat Steigler

Servomat Steigler programmet består af små kompakte instant kaffe, chokolade og cappuccino maskiner, som henvende sig til virksomheder, cafeer og restaurationer.

Servomat Steigler samarbejder også med nationale og internationale kafferisterier, professionelle cateringfirmaer og kontor kaffe udbydere og har specialiseret sig i gennemførelsen af ​​kundespecifikke maskiner i intervallet kaffemaskiner.

Vores systemer bære med stolthed ordene "Made in Milano", fordi de er fremstillet af vores moderselskab Rheavendors, med mere end 50 års know-how.

Takket være denne erfaring og konstant markedsundersøgelser på vores systemer til de ønsker og krav til moderne forsyningsløsninger og giver på underholdende måde er muligt, 24 timer i døgnet, 365 dage om året for at nyde individuelle og lækre pauser.

Her og nu - på kontoret, drift, lufthavn, hotel og gå.

Vi tilbyder vores premium og handelspartnere, teknisk service, uddannelse kompetence, 24h Ersatzeilservice. Med over 40 ansatte alene i Beimerstetten rådgive og støtte vores kunder i teknologi, design og service.

Produkterne udelukkende distribueres gennem forhandlere (ingen direkte salg i gæstfrihed industrien eller) vores premium og specialiserede partnere med professionel service, ekspertrådgivning og kaffe ekspertise.

Hot'n Cold A/S  •  Frederikshøjvej 100  •  7100 Vejle, Denmark  •  Tlf: 70 22 04 47  •  mail@hotncold.dk