Virker din kaffe-maskine ikke?


​...så ring 70 22 04 47

​eller skriv til

mail@hotncold.dk

Animo

​Animo producere kaffe og te udstyr til professionel brug for både nationale og internationale markeder. Animo produkter og produktion er konstant fornyet og forbedret for at opnå en høj kundetilfredshed. For at opnå dette tilbyder Animo en optimal pris / ydelse forhold, korte leveringstider og en god service. 


Worldwide er kaffe og te de to mest forbrugte drikkevarer. Kvalitetskravene der efterspørgs af forbrugerne, er høje.
Udvikle og producere kaffe og te maskiner på en meget høj standard, har gjort Animo en førende producent på dette marked. 

Siden 1950​

Grundlagt i 1950 i Amersfoort i Holland, senere udvidede virksomheden meget hurtigt og snart åbnede en anden fabrik i Assen. I 1996 blev fabrikken i Assen hovedkontoret. I 1991 og 1992 åbnede Animo egne salgskontorer med lager i Belgien, Tyskland og Frankrig. 

Stort udvalg​

Den unikke styrke ved Animo ligger i alsidighed, der tilbyder selvbetjening eller automatiske maskiner, plus muligheden for at tilvejebringe en maskine til enhver situation. Animo sortiment dækker alle typer af kaffe og te maskiner, rulleborde, containere, vandvarmere og varmeapparater til drikkevarer. 

Højkvalitet

Kaffe og te brygnings systemer fra Animo kan findes på mange steder, såsom hoteller, kontorer, restauranter og hospitaler, hvor stil, holdbarhed og hygiejne er vigtige for slutbrugeren.
Animo's grundlæggende valg er at udføre alle produkter i rustfrit stål 18/9. Materiale og funktionelt design gør Animo produkter let at rengøre, nem at vedligeholde og meget slidstærkt.

Her kan du downloade brochurer:

Optifresh

Hot'n Cold A/S  •  Frederikshøjvej 100  •  7100 Vejle, Denmark  •  Tlf: 70 22 04 47  •  mail@hotncold.dk